Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A zománcozott gulyásbogrács

Zománcozott gulyásbográcsaink 1 mm vastagságú acéllemezből készülnek ponthegesztett füllel, 4 litertől 30 literes űrtartalomig. A zománcozott bogrács előnyének lehet tekinteni a zománc jó hővezető képességét és a bogrács könnyű tisztán tarthatóságát.

A zománcozott bográcsokat első használat előtt nem kell kiégetni, kifőzni csak meleg mosószeres vízzel el kell őket mosni és már főzhetünk is bennük. Egyetlen hátrányuk is a zománchoz, mint védőréteghez kapcsolódik, amikor a bogrács zománcozása megsérül onnantól kezdve további használata nem javasolt. A zománcréteg megóvása érdekében főzés során bográcsunkba lehetőleg fa eszközöket használjunk, amikor pedig az elkészült étellel a meleg bográcsot levesszük a tűzről, lehetőség szerint ne a betonra, térkőre, járólapra tegyük, hanem helyezzünk alá valami puhábbat, ami védi az alját.