Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu

Paradicsom passzírozó

Szinte elengedhetetlen kelléke minden háztartásnak a hatékony paradicsompasszírozó.

Kínálatunkba összegyűjtöttük a leghatékonyabb paradicsompasszírozó eszközöket. Ezeket a kompakt, konyhai eszközöket nemcsak a befőzési időszakban használhatjuk, hanem akár spagetti szósz, püré, salsa szósz vagy halpasszírozásra, esetenkét lágyabb gyümölcsprések kézi készítéséhez is használhatjuk. A paradicsomdaráló kiválasztásánál a méretet, a kezelhetőségét és hatékonyságát érdemes figyelembe venni.

Hogyan válasszuk ki a háztartásunknak legmegfelelőbb paradicsomdarálót?

A paradicsompasszírozó fő feladata, hogy stabilan, és biztonságosan álljon, és hogy megkönnyítse a munkánkat. Akkor jó a kézi paradicsomdaráló, ha funkcionális, könnyen tisztítható és egyszerűen használható. A paradicsomdarálás egész folyamata végtelenül egyszerű, és talán még egy kicsit szórakoztató is, ha már megtaláltuk a kedvenc készülékünket!

A kézi paradicsompasszírozó minőségi anyagokból, fém és műanyag kombinációból /rozsdamentes acél vagy alumíniumból/ készülnek. Ezért hosszabb élettartammal bírnak. Válasszon szilárd, stabil megjelenésű modellt, amelyet könnyen rögzíthet. A minőségi paradicsomdarálók hosszú évekig kiszolgálnak egy átlagos háztartást.

Rendezés: