Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyúródeszka, gyúrólap, sodrófa, nyújtófa

Ki ne emlékezne nagyanyáink süteményes készületeire, ahol a gyúródeszka került elő a leghamarabb, csak azután a liszt és a tojás. Ma már modern eszközökkel, szilikonos munkafelülettel tehetjük meg, amely nem csak kisebb súlyú, vagy kis helyen fér el, hanem könnyen tisztítható. A sodrófa sem azért volt mindig a konyha része, mert "férjnevelő" eszközként volt rá szükség, hanem a vékonyra sodrott tészta mindig kedvelt alapanyag volt a húslevesnek, lebbencslevesnek, vagy a mákostésztának.

Rendezés:

Sodrófa 55 cm

Raktáron
Várható szállítás: 2024. november 25.
2.199 Ft

Nyújtófa 70 cm

Raktáron
Várható szállítás: 2024. november 25.
2.299 Ft