Leírás
Káposztagyalu és tökgyalu a főzést előkészítő műveleteket könnyítő alapvető felszerelés. Egy konyhából sem hiányozhat. Akár a frissen főzött ételhez kell, akár lefagyasztani szeretnénk a tököt későbbi használatra, tökgyalut használunk. Egy minőségi tökgyalu lényegesen megkönnyíti a tök gyalu használatával való darabolását. A káposztagyalu a káposztafélék szeletelését segíti, így az egyik legszükségesebb eleme a konyhának. Káposzta szeletelő segítségével rövid idő alatt, akár nagyobb mennyiségű káposztafélét is összevághatunk. A rozsdamentes káposztagyalu alkalmas arra, hogy vékony szeletekre vágjuk a káposztát, majd ízesítsük, főzzük vagy savanyítsuk. A káposztagyalu ráhelyezhető a káposzta feldolgozására szánt hordóra a kereténél fogva.
A káposztagyalu kerete fából, még pengéi rozsdamentes acélból készültek.
Méretei:
46,8 cm hosszú
20 cm széles
a penge 15,8 cm szélességű és 2 van belőle
Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mosd el, kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Ne áztasd!