Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Link partnereink

 

Ajtócsukó, ajtóbehúzó


Nincs annál bosszantóbb, mikor az ajtó rácsapódik az ember sarkára! E kellemetlenség elhárítására találták ki az ajtócsukó vagy másképp ajtóbehúzó. Az ajtócsukó nem csak az afféle nyüzsgő létesítményekben tökéletes, mint egy kórház, de akár személyes kényelmes házunkban is. Az, hogy milyen ajtóbehúzó a megfelelő elsősorban az adott ajtótól függ, ésszerűen annak súlyától. Az ajtócsukó lehet rejtett vagy épp sínes, és több funkciót is nyújthat. Egy modern ajtóbehúzó késleltetett becsukódás funkcióval vagy mechanikus kitámasztással is bír, a használtságnak megfelelően. Az ajtócsukó vételének szempontja, a hasznosítása, vagyis hogy biztonsági szempontból illetve esetleg energiatakarékosság céljából választjuk.

 

Vákuumcsomagoló


Ki nem rajong sütni egy prímán felszerelt és fejlett konyhában. A vendéglátó helyeken pedig ez szinte elengedhetetlen, pont úgy a tökéletes nyersanyagok is. A vákuumcsomagoló egyszerre innovatív és praktikus gép az ételek minőségének tárolásában. A vákuumcsomagoló kialakításának köszönhetően az élelmiszerek fagyasztás nélkül is minőségiek maradnak, egyszerűbb az alkalmazhatóságuk is. A csapatunk által forgalmazott vákuumcsomagoló következő pozitívuma, hogy európai partnerek adják az alkotóelemeket, így a szervízelés sem kerül végtelen időbe, valamint költség tekintetében is kedvező. A vákuumcsomagoló ebből következően nem csupán vendéglátásban eszményi, hanem élelmiszerekkel foglalkozó területeken is, mint a termelői üzemek.

 

Butornap


A kiegyensúlyozottság feltétele az elég mennyiségű zavartalan durmolás, ehhez ám létfontosságú egy kényelmes fekvőhely. Azt csiripelik a stabil házasság fortélya is az elég nagy ágyméret, melye elegendő helyet ad mindenki számára. Tehát egy olyan ágykeret, mint a Cintia ágykeret célszerű opció minden nézetből. Természetesen a stílus is sokat számít a megfelelő ágykeret kiválasztásánál, ahogyan kardinális részlet az ágykeret ár is, de hibás képzet, hogy csak luxus kategóriájú ágykeret a megfelelő!

 

Arany1.hu 


Az arany az adásvétel magját nyújtotta az elejétől fogva, s habár a bankjegy most már a közvetlen csereérték, az aranytömb most is a gazdaság meghatározó darabja. Ezelőtt az országok saját aranytömb készletükhöz fixálták pénzüket, majd a sok ország az USA dollárhoz kezdett alkalmazkodni. Modern világunkban már nem mellesleg az euro a dollár legnagyobb vetélytársa, de még ma is az egyik legnépszerűbb befektetési forma az aranytömb. Az aranytömb egyfajta speciális tartalékképzési variánsá lett, mely szuverén a pénzintézetektől.

 

Supellex konyhastúdió debrecen


Amióta az emberek megfőzik az ebédjüket, azóta fókusztpontja az életüknek a tűzhely. A konyha a modern otthonoknak is kihangsúlyozott része, így megannyi konyhastúdió Debrecen lakosainak álmait váltja valóra. Viszont az egyedi konyhabútor Debrecen stílusos lakóinak sarkallatos kérdés, mindenki kedveli, ha olyasféle modern konyhában főzhet, mit a rokonok megcsodálnak. Így már persze világos az is, hogy a Supellex konyhastúdió Debrecen szívében, hogyan épített gyorsan hírnevet, mert színvonalat kínálnak egyéni ízlésre fűszerezve.

 

Vled, 60x60 centiméteres led panelek


A nagy méretű, 60x60 centiméteres led panelek kiválóan alkalmasak irodák és üzlethelyiségek világítására. Bizonyos típusok jobban terhelhetőek ezeket iskolákba, óvodákba és a megfelelő IP besorolás esetén uszodákba is javasoljuk. A panelek rendkívül tartósak sokra 2 év garanciát is vállal a gyártó. Van köztük süllyesztett, beépíthető kivitel és mennyezetre szerelhető is. Ma már ezek a panelek könnyűek és jóval energiatakarékosabbak a klasszikus armatúráknál. Nagy belvilág esetén a paneleket függeszthetjük is, így a világítás a kellő magasságba kerül. A függesztés acél huzalok és függesztő keret segítségével mi magunk is el tudjuk végezni.

 

Z szelemen


Egy gabonatároló a legjellegzetesebb bizonyítéka lehet a csarnoképítés technológiájának, ahol lényegi, hogy a legmegfelelőbb nyersanyagok beépítésével a kedvező kiadással, és természetesen szaporán menjen végbe a csarnoképítés. Akár gabonatároló, akár üzemcsarnok épül, a csarnoképítés egyik legfontosabb alapanyaga a z szelemen, ami horgonyzott acél anyagának hála optimális teherhordó struktúra. Ezért leggyakrabban méretesebb távolságok áthidalásakor tipikus a Z szelemen alkalmazása. Ha gabonatároló, akkor csarnoképítés, ha csarnoképítés, akkor z szelemen.

 

Trópusi fából készült szalagparketta


Szalagparkettát sokfélét választhatunk. Lehet klasszikus európai fából: kőris, dió, cseresznye. De lehet amerikai juhar vagy akár trópusi fából is. Az egzotikus fából készült parketták legtöbbször drágábbak, de az I.P.S királynál kiváló ár/érték arányú trópusi fából készült szalagparkettákat találunk Karbantartásuk egyszerű, hiszen ezek a fák rendkívül tartósak, megfelelő gondozás mellett több évtizedig díszíthetik a nappalinkat. A trópusi fák kiválóan ellenállnak a rovaroknak és általában olajosabbak mint európai társaik, emellett ma már elérhető áron hozzájuk lehet jutni.